keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Agikisoja

Päivitykset on jäänyt vähäisiksi, mutta kerrataan meidän agikisoja.
Pääsimme Gitan kanssa jopa kolmet kisat käymään tammikuussa, mutta helmikuussa vain yhdet. Vitosia puomion ylömenosta ja myös pari hylkyä.
 Ja Oiva kisasi yhdet kisat tammikuussa. Oivalla on ollut n. 5 kuukauden kisatauko. Itselläni aika on vähissä varsinkin viikonloput, koska olen niin paljon töissä. On ollut aika haasteellista kisata mini ja maxi koiran kanssa samana päivänä. Useimmiten minit on aamusta ja maxit illasta, joten olen suosiolla jättänyt Oivan kotiin. Myös itselleni on ollut iso muutos ohjata maxi kokoista koiraa radalla, joten ajattelin keskittyä enemmän Gitan ohjaamiseen.
Gitalla ei ole vielä SM nollat kasassa, mutta yritys on nyt kova. Haluan ne saada kasaan, jos Gita ei jää kantavaksi. Ja Oivallakin vielä uupuu nollia, jos nyt myös Oivalle yrittäisi vielä niitä saada :)

Gitan kanssa on yhteistyö alkanut sujua, radat on sujuneet melko hyvin. Mutta nyt meillä on puomin ylömeno ongelma. Kisoissa on paljon onnistuttu, mutta vitonen vaan tulee puomin ylömenosta. Ollaan nyt aloitettu ongelmaa ratkomaan. Gitalla on pitkä laukka ja osuminen puomille on ollut hyvin vaihtelevaa.
Oivalla taas puomin alasmeno, tammikuun kisoista vitonen siitä ja toinen rata nolla.

Nyt heti maaliskuun eka viikonloppu päästään molempien kanssa kisoihin, katsotaan olenko puomi ongelmalle saanut mitään tulosta. Ehkä vielä kahdet kisat päästään maaliskuun puolella kisaamaan ja sitten huhtikuussa odotellaan Gitalle juoksuja. Kisataan vaan kaikkiin mihin päästään ennen sitä.

                                                            Gita "karvaton" ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti