perjantai 29. elokuuta 2014

Vihdoin agilitya ja vielä pentujen pyöritystä.Pinkojan Rodriguez

Käytiin Gitan kanssa vihdoin ihan oikeissa agility treeneissä, meidän hyvällä kouluttajalla, Jannella :) matalemmilla hypyillä otettiin. Mukavaa oli ja Gitalla oli intoa huimasti. Itse olin vähän jumissa, en ole koko kesänä rataa mennytkään. Nyt täytyisi Gitan kanssa saada puomin ylösmeno kuntoon.
Vielä ei kuitenkaan kisaamaan mennä, vielä treenaillaan ja kasvatellaan kuntoa. Ilmoittauduin kuitenkin 7.9.14 Doggy Run juoksutapahtumaan Helsinkiin Gitan kanssa, 5 km olisi tarkoitus juosta. Ollaan vielä aika vähän juostu, ei uskallettu kympille lähtä. Gitan kanssa juostessa kun on tosiaan kilpailumeininki päällä, Gitalla on pakkomielle kaikki koirat saada kiinni ja ohi, ei minun kunnolla siinä vauhdissa pysy :D

Meillä on myös edelleen pentuja enemmänkin, vielä 2 uros pentua vapaana. Hyvin pieni uros (musta, Pinkojan Robben), mutta vahvalla luonteella varustettu, sopii moneen lajiin. Ja sitten vähän isompi uros(Pinkojan Rodriguez, sininen panta) hyvin tasapainoisen oloinen kaveri :)
Olen lenkkeillyt heidän kanssaan ja lapset pyörittävät niitä päivittäin. Pieniä juttuja on opeteltu, osaavat jo aika hyvin ulos tai paperille tehdä tarpeensa, asuvat meidän kanssa talossa. Meille voi tulla katsomaan pentuja jos kiinnostus heräsi :)

Pinkojan Rodriguez
Pinkojan Rodriguez
Lisää kuvateksti

Pinkojan RobbenPinkojan Robben

1 kommentti:

  1. Onpas ällösöpöjä pentuja! :) Harmi ettei oo koiranpaikkaa viel auki, vaikuttaa ihan huipuilta pennuilta.

    VastaaPoista