tiistai 18. marraskuuta 2014

Päivitystä pitkästä aikaan...

Nyt tuli pitkä tauko meidän blogi päivityksestä. On ollut vaan niin kiirettä ja ei meidän laumassa ole tapahtunut suuria mullistuksia.
Gitan kanssa ollaan aloitettu kisaaminen agilityssa tauon jälkeen, Paljon olisi treenattavaa, hylkyjä on tullut tasaisesti. Itse olen puolen vuoden kisatauon jälkeen jäässä ja Gita tuulettaa kisoissa täysillä, neiti ei nyt oikein halua olla kuulolla, mutta ihan hyvä että estehakuisuutta on löytynyt lisää. Kovin usein ei päästä kisaamaan kun oma työni haittaa harrastusta ;)
Ja meidän pikku poika Robbe taas on myös aloittanut agilityn, käydään ihan kerran viikossa ohjatussa pentutreeneissä ja myös tottis treeneissä kun vain vapaita on. Robella on hyvä saalisvietti ja palkkautuu agissa parhaiten lelulla, tottikseen kaivataan ekstra herkkuja, Robbe kun ei ole kauhean ahne ruuan perään, myös jälkeä ollaan aloiteltu.
Kivasti on mennyt kasvattipennuillakin, kaikilla on melkein treenit alkaneet jo täysillä :) Olen tyytyväinen tämän pentueen uusista kodeista, itse koen malinois kasvatuksen haasteelliseksi, jo saada pennuille hyvät kodit oli oma hommansa. Pentueessa on aika erikokoisia yksilöitä ja luonne erojakin löytyy kun on vähän kasvettu, mielenkiinnolla odotan mitä näistä tulee.
Kuvaamista en ole kerennyt oikein harrastaa ja tämä vuoden aika huono ajankohta, pimeää...
Tässä lokakuussa kuvattuja kuvia mökiltä, silloin siellä oli lunta ja pakkasta :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti