maanantai 22. kesäkuuta 2015

Blogin herätys henkiin...

On yli puoli vuotta kun olen päivitellyt tätä blogia. Paljon on tapahtunut talven ja kevään aikana.
Tänään ensimmäinen Pinkojan pentue täyttää 1-vuotta. Aika on mennyt nopeasti. Paljon Onnea vain kaikille pennuille!
Gitan kanssa aloitettiin lokakuussa agility kisaaminen ja puolen vuoden tauon jälkeen se oli aika ontuvaa. Itse tarvitsen säännöllistä kisaamista. Tämän vuoden alusta alkoi pikku hiljaa yhteinen sävel löytyä, nollia saatiin kisoista. Mutta sitten helmikuussa minulla meni polvi rikki, eturistiside poikki ja myös kierukka repesi. Odottelin leikkausta 2,5 kk, ja toukokuussa se vihdoin leikattiin. Leikkaus oli iso operaatio ja toipuminen on pitkä, vähintään puoli vuotta, voi mennä vuosikin.
Aloitin Roben kanssa jo 4 kk iässä agility alkeita ja treenattiin tottista, jälkeä. Nyt sitten on agilitysta pitkä tauko, jotain pientä pystyy tekemään, Olemme nyt keskittyneet peljojäljelle ja tottista treenattu, mitä kykenen. Näiden malinoisien kanssa treenaaminen on aika riski minun polvelle, kun niillä on tapana hyppiä päin ym. Katsotaan mikä meidän oikea laji on sitten joskus ensi vuonna. Nyt tehdään mitä kykenen.
Sijoitus narttuni Pihla on kuulemma pieni ja nopea, treenaa päälajina agilitya. Päivitten Pihlasta oman sivun ja muistakin pennuista on kehittynyt hienoja nuoria poikia :)

Futis pojat poikani ja Robbe

Gita ja Robbe
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti